Voikukka voide Yrttivoide

Voikukka voide Yrttivoide
Voikukka voide Yrttivoide Voikukka voide Yrttivoide Voikukka voide Yrttivoide Voikukka voide Yrttivoide

Ihana voikukka voide joka on täynnä aurigon energiaa ja ihoa helliviä aineita!

19,50 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Ihoa hoitava ja raviseva voikukka voide ravitsee ihoa voikukan aurinkoisella energialla. Keltainen voide joka on täynnä auringon paistetta ja kultaista auringon voimaa. Ilman mitään keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita. Tässä voiteessa kaikki on luonnollista ja luonnosta peräisin.

Voit käyttää voidetta kokko keholle voide ei sisällä mitään aurigon kanssa reagoivaa joten voit huoletta käyttää voidetta myös kesäiholla. Voide soveltuu käytettäväksi myös kasvoilla.

Voikukka voide on koostumuekseltaan öljyistä joten soveltuu käytettäväksi yövoiteena erinomaisen hyvin.

Voikukka voide tasoittaa ihon väriä sekä poistaa punaisuutta iholta jos iholla on esimerkisi ärsyyntyneitä punoittavia kohtia.

Soveltuu hyvin myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Mikäli käytät voidetta epäpuhtaan ihon hoitoon silloin olisi hyvä käyttää 1-2 kertaa viikossa Konjac-sieni mustaa. Konjac-sienellä voit ihoa kuivattamatta kuoria ihon päältä kuolleen iho kerroksen. Hyvä täsmä ase esim. nenän tai leuan alueen mustapäihin on silkkiperhosen kotelokoppa. Epäpuhtaan ihon hoidossa tärkeintä on muistaa että ihon pinta ei saa päästä kuivumaan.

Kokeile ja ihastu voikukka voiteeseemme!


Säilyy avaamisen jälkeen noin vuoden

Huom. avatulla tuotteella ei ole vaihto tai palautus oikeutta hygieenia syistä. 

Mikäli olet saaanut viallisen tai väärän tuotteen älä aukaise tuote purkkia. Ota meihin yhteyttä niin palutamme rahan sinulle tai vaihdamme totteen.

Arvostelut 0 arvostelua
Toimitusaikamme on 1-5 arkipäivää