Konjac-sieni musta (bambu)

Konjac-sieni musta (bambu)
Konjac-sieni musta (bambu)

Luonnolliseen ihon hoitoon 100% konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni

8,50 €
Sisältää alv. 24 %

Konjac-sieni bambu puhdistussieni sisältää bambuhiiltä ja on väriltään musta soveltuu erityisen hyvin epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Suosittelemme tätä sientä akneihon hoitoon. Mikäli ihossa on rasvoittuvia alueita sekä kuivempia alueita voidaan käyttää sekä mustaa että valkoista sientä yhdessä niin että rasvoituville aluille käytetään mustaa ja kuivalle osalle valkoita sientä. Voit myös vuorotella sienten käyttöä ihon tarpeen mukaan.

Sieni liotetaan ennen käyttöä pehmeäksi lämpimässä vedessä. Sieni on kova ennen vedessä liottamista. Kuivuessaan sieni kovettuu uudestaan. Ennen jokaista käyttökertaa sieni liotetaan pehmeäksi tämä kestää muutaman minuutin. Sientä voidaan käyttää pesuaineen kanssa tai ilman pesuainetta. Muista käytön jälkeen huuhdella sieni hyvin sekä laittaa sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Parhaiten sieni kuivuu sienessä olevasta nauhasta ripustettuna.

Hiero ihoa pyörivillä liikkeillä ilman painamista. Sienen ihoa hoitava vaikutus perustuu sienen materiaaliin joka on konjac-kasvin juuri.

 Konjac-sieni on 100 % luonnollinen, biohajoava ja vegaaninen

huom. Tätä tuotetta ei voi toimittaa kirjeenä! Tuote on liian iso kirjeenä toimitettavaksi. Valitse toimitustavaksi postin tai matkahuollon toimitus. Myös luonnollisesti tuotteen voi hakea pajalta.


Arvostelut 0 arvostelua
Toimitusaikamme on 1-5 arkipäivää