Hei! Olen virve Räisälä toimin Luontaishoitola kijumetsässä hoitajan tutustu hoitovalikoimaan ja tilaa aika!Hei! Olen virve Räisälä toimin Luontaishoitola kijumetsässä hoitajana tutustu hoito valikoimaan ja tilaa aika!

Luontaishoitola keijumetsä tarjoaa ihania rentouttavia hetkiä sinulle. 

Palvelumme:

Aroma hoito: 

Aroma hoitoon kuuluu hieronta öljyllä johon on lisätty aidoista kasveista valmistettua eteeristä öljyä. Käytän asiakkaan tarpeiden mukaista ölyä. 

Hoitoon kuuluu jalkakylpy sekä yrtti tee 

Hoidon kesto: 60-90 min 


Vyöhyketerapia: 

Luontaishoitola Keijumetsän vyöhyketerapia on klassista vyöhyketerapiaa jonka pohjana on kiinalainen lääketiede. Käsittely tehdään jalkapohjiin vyöhyketerapiassa määriteltyihin kehon heijaste aluielle jalkapohjiin. Tilanteen mukaan voimme myös käsitellä kasvojen tai käsien heijastepisteitä.

Hoitoon kuuluu jalkakylpy sekä yrtti tee

60-90 mim


ENERGIAHOIDOT

Energiahoito lähihoitona tapahtuu asikkaan rentoutuessa hoitopöydällä mahdollisimman hyvässä asennossa. Hoito tapahtuu yleensä käsiliikkeitä käyttäen. Hodossa käteni aktivoituvat johtamaan energiaa hoitajan ja hoidettavan korkeammaksi parhaaksi. Johdattamani energiat ovat ätimaan energiaa tai kosmisia pyhän valon erirgioita Hodettavan tarpeista riippuu mitä energialaatuja hoidettavalle valikoituu. Hoito tapahtuu aina hoidettavan sekä hoitajan korkeammaksi parhaaksesi. Hoidoissa on myös mukana arkkienkelit sekä valon mesarit. 

Hoidon aikana voi asikkaalla olla runsaasti tuntemuksia. Yleisimmät tuntemukset asiakkaalla ovat kylmyys tai kuumuus. Monet asikkaat aistivat myös värejä hoidon aikana suljettujen silmien takana. Hoito on erityien hyvä rentoutumisen kannalta. Useimmat asikkaat ovat hyvin rauhallisessa unen kaltaisessa tilassa hoidon aikana.

Kauko energia hoidot totetutetaan  hoitajan olessa hoitohuoneessa ja hoidettavan olessa kotonaan itse valitsemallaan paikalla mukavassa asennossa rauallisessa tilassa. Kaukoenergiahoitojen vastaanottamisesta saat enemmän tietoa kun olet varannaut hoidon.

Enrgiahoidoissa olen parhaillaan Jokim Kaipalaisen ohjaamassa koulutuksessa jonka nimi on  Solar Fusion Treatment energiakoulutus

Aromahoito kesto 60- 90 min 35€

Vyöhyketerapia kesto 60-90 min 35€ 

Energiahoito kaukohoitona 20€ (harjoittelija hinta)

Energiahoito lähihoitona 25€ (harjoitelija hinta)

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA AIKA !

puh.050 408 6388
HUOMASITHAN NÄMÄ HUIKEAT TARJOUKSET
-25%
helmikeiju organsa siivillä valkoinen
helmikeiju organsa siivillä valkoinen
10,13 € 13,50 €
-25%
Uusi
10,88 € 14,50 €
-25%
Uusi
9,37 € 12,50 €
-25%
Uusi
ruusunappii pisaralla pinkki
10,88 € 14,50 €
-25%
Uusi
nilkkaketju
nilkkaketju
9,37 € 12,50 €
-25%
Uusi
sydän korvakorut vaalenapunaisella helmellä
10,88 € 14,50 €
-70%
pikkukeiju korvakorut
pikkukeiju korvakorut
2,85 € 9,50 €
-25%
musta & hopea
7,13 € 9,50 €