Hei! Olen Virve Räisälä toimin Hoitohuone Keijumetsässä hoitajana tutustu hoito valikoimaan ja tilaa aika

Hoitohuone Keijumetsä tarjoaa ihania rentouttavia hetkiä sinulle. 

Palvelumme:

Aromahoito: 

Aroma hoitoon kuuluu hieronta öljyllä, johon on lisätty aidoista kasveista valmistettua eteeristä öljyä. Aromahoidoissa käytetään asiakkaan tarpeiden mukaista öljyä. 

Hoitoon kuuluu jalkakylpy sekä yrttitee 

Hoidon kesto: 1h 


Vyöhyketerapia: 

Hoitohuone Keijumetsän vyöhyketerapia on klassista vyöhyketerapiaa, jonka pohjana on kiinalainen lääketiede. Käsittely tehdään jalkapohjiin vyöhyketerapiassa määriteltyihin kehon heijastealueille jalkapohjiin. Tilanteen mukaan voimme myös käsitellä kasvojen tai käsien heijastepisteitä.

Hoitoon kuuluu jalkakylpy sekä yrttitee.

hoidon kesto: 1h 


ENERGIAHOIDOT

Energiahoito lähihoitona tapahtuu asiakkaan rentoutuessa hoitopöydällä mahdollisimman hyvässä asennossa. Hoito tapahtuu yleensä käsiliikkeitä käyttäen. Hoidossa käteni aktivoituvat johtamaan energiaa hoitajan ja hoidettavan korkeammaksi parhaaksi. Johdattamani energiat ovat Äiti Maan energiaa tai kosmisia pyhän valon energioita. Hoidettavan tarpeista riippuu mitä energialaatuja hoidettavalle valikoituu. Hoito tapahtuu aina hoidettavan sekä hoitajan korkeammaksi parhaaksi. Hoidoissa on myös mukana arkkienkelit sekä Valon Mestarit. 

Hoidon aikana voi asiakkaalla olla runsaasti tuntemuksia. Yleisimmät tuntemukset ovat kylmyys tai kuumuus. Monet aistivat myös värejä hoidon aikana suljettujen silmien takana. Hoito on erityisen hyvä rentoutumisen kannalta. Useimmat asiakkaat ovat hyvin rauhallisessa unen kaltaisessa tilassa hoidon aikana.

Kaukoenergiahoidot toteutetaan hoitajan ollessa hoitohuoneessa ja hoidettavan ollessa kotonaan itse valitsemallaan paikalla mukavassa asennossa rauhallisessa tilassa. Kaukoenergiahoitojen vastaanottamisesta saat enemmän tietoa kun olet varannut hoidon.

Energiahoidoissa olen parhaillaan Joakim Kaipalaisen ohjaamassa koulutuksessa, jonka nimi on Solar Fusion Treatment -energiakoulutus.

 Aromahoito kesto  1h 40€

Vyöhyketerapia kesto 1h  40€ 

Energiahoito kaukohoitona 20€ (harjoittelija hinta)

Energiahoito lähihoitona 25€ (harjoitelija hinta)

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA AIKA !

puh.050 408 6388